Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-25840258 Email:2355657544@qq.com
Home > Produk > Bungkus Plastik > Film Film Cl Cl > Film Top Cling Pe Food Cling Top
Film Top Cling Pe Food Cling Top
Film Top Cling Pe Food Cling Top
Film Top Cling Pe Food Cling Top
Film Top Cling Pe Food Cling Top
Film Top Cling Pe Food Cling Top
  • Film Top Cling Pe Food Cling Top
  • Film Top Cling Pe Food Cling Top
  • Film Top Cling Pe Food Cling Top
  • Film Top Cling Pe Food Cling Top
  • Film Top Cling Pe Food Cling Top

Film Top Cling Pe Food Cling Top

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Min. Pesenan: 1000 Roll
    Wektu Pengiriman: 15 Dina

Dhasar Info

Material: PE

Type: Other

Transparency: Transparent

Hardness: Soft

Molding method: Casting Plastic

Additional Info

Brand: Chengxing

Transportasi: Ocean,Land

Panggonan Asal: Shenzhen, Guangdong, China

Kemampuan Supply: 10000

Certificate: ISO 9000: 2015,GSG.BV.CA

Port: Yantian Port,Shenzhen,Shekou Port

Deskripsi Produk

WRAP MAKANAN GRATIS GRATIS IS ING ING ING KITCHEN: bungkus nempel yaiku bahan PE, bebas BPA, Nyepetake panganan lan buah.


  • PRESTASI SEAL Luwih apik lan tetep: Clings banget kanggo sawetara barang, njaga udara kanthi segel sing ketat, kayata piring keramik, bokor kaca utawa permukaan liyane lan tetep nganti sampeyan nyopot.
  • WARNA DENGAN PISAN GRATIS DURABLE lan STRONG: Saka ukuran 787 kaki persegi, ora kaya sing biyasane udakara sekitar 400 kothak ing toko, saengga bisa entut, Muga metu saka kothak
  • MICROWAVABLE: Iki Cling Wrap Work sing aman lan durung teka, sanajan kabeh kukus kasebut


Top Sell Pe Food Cling Film
PE Food Cling Film
Different size Food Grade Cling Film


Custom Printed film Rolls

Kategori Produk : Bungkus Plastik > Film Film Cl Cl

Email menyang supplier iki
  • Ms. Sunny Xie
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki