Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-25840258 email:2355657544@qq.com
Home > produk > Bungkus Plastik > Pil Cling pe > Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
  • Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
  • Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
  • Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
  • Luhureun Jual Pe Cling Film Pil
  • Luhureun Jual Pe Cling Film Pil

Luhureun Jual Pe Cling Film Pil

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
    Mnt. pesenan: 1000 Roll
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Material: PE

Type: Other

Transparency: Transparent

Hardness: Soft

Molding method: Casting Plastic

Additional Info

merek: Chengxing

kandaraan: Ocean,Land

Tempat Asal: Shenzhen, Guangdong, Cina

Kamampuhan suplai: 10000

Sertipikat: ISO 9000: 2015,GSG.BV.CA

palabuhan: Yantian Port,Shenzhen,Shekou Port

Panjelasan Produk

WRAP MAKANAN GRATIS GRATIS ADALAH DIHENTEU DI KITCHEN: KELUAR PUTRA nyaéta PE material, BPA gratis, Ngajaga katuangan sareng buah buah.


  • KEPUTUSAN SEAL ADALAH ADALAH ATAWA BABAS: GELÉNAN pisan ka sababaraha barang, ngajaga hawa kalayan segel anu ketat, sapertos piring keramik, mangkuk gelas atanapi permukaan sanésna teras tetep dugi ka anjeun ngaleupaskeun.
  • DURABLE AND STRONG FOOD PLASTIC WRAP: Datang sareng jumlah 787 suku pasagi, henteu sapertos anu biasa ngeunaan 400 kaki persagi di toko, janten sakedap heula, dugi ka luar kotak
  • MICROWAVABLE: Ieu Cling Wrap Work Gawé salamet sareng henteu dipaté sanaos ku uap anu kabur


Top Sell Pe Food Cling Film
PE Food Cling Film
Different size Food Grade Cling Film


Custom Printed film Rolls

Categories produk : Bungkus Plastik > Pil Cling pe

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Sunny Xie
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan