Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-25840258 email:sale18@cxpack.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd didirikan taun 2004, anu mangrupikeun perusahaan manufaktur jenis impor sareng ékspor bahan bungkusan kualitas luhur .Unteu ngalegakeun pasar, Chengxing ngadegkeun dua perusahaan cabang di Juli, 2011 sareng Nopémber, 2014. Kami Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd sareng Dongguan Chengxing Packing Technology Technology Co, Ltd.

Produk utama Chengxing kalebet bungkus Tape, Bungkus Plastik Dahareun, Bungkus Balét, Bétél, Paket Sabuk / Plét Plét, sareng bahan bungkus sanésna.


Wewengkon di pabrik manufaktur Dongguan langkung ti 100.000 meter pasagi, kalayan canggih internasional lapisan 5 lapisan lapisan téma extruded, mesin lapisan multi lapisan, laju OPP mesin palapis warna warna, mesin pelapis warna warna multi-warna, mesin percetakan otomatis warna-warna jsb.


20200520161557-1

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd didirikan taun 2004, anu mangrupikeun perusahaan manufaktur jenis impor sareng ékspor bahan bungkusan kualitas luhur .Unteu ngalegakeun pasar, Chengxing ngadegkeun dua perusahaan cabang di Juli, 2011 sareng Nopémber, 2014. Kami Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd sareng Dongguan Chengxing Packing Technology Technology Co, Ltd.

Produk utama Chengxing kalebet bungkus Tape, Bungkus Plastik Dahareun, Bungkus Balét, Bétél, Paket Sabuk / Plét Plét, sareng bahan bungkus sanésna.


Wewengkon di pabrik manufaktur Dongguan langkung ti 100.000 meter pasagi, kalayan canggih internasional lapisan 5 lapisan lapisan téma extruded, mesin lapisan multi lapisan, laju OPP mesin palapis warna warna, mesin pelapis warna warna multi-warna, mesin percetakan otomatis warna-warna jsb.


20200520161557-1

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan