Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
 Tel:86-0755-25840258 email:2355657544@qq.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen Pembungkusan & Bahan Co, Ltd didirikan dina taun 2004, anu mangrupikeun jinis impor-impor sareng perusahaan ékspor bahan kualitas luhur bungkusan. Pikeun dilegakeun pasar e, Chengxing ngadegkeun dua perusahaan cabang dina bulan Juli, 2011 sareng Nopémber 2014, aranjeunna Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd sareng Dongguan Chengxing Packing Material Technology Co, Ltd. Produk utama Chengxing kalebet pilem regang, kasét témpét BOPP, pilem nempel, pelindung juru kertas, palet, sabuk bungkus sareng bahan packing sanésna.


Wewengkon di pabrik manufaktur Dongguan langkung ti 100.000 meter pasagi, kalayan canggih internasional lapisan 5 lapisan lapisan téma extruded, mesin lapisan multi lapisan, laju OPP mesin palapis warna warna, mesin pelapis warna warna multi-warna, mesin percetakan otomatis warna-warna jsb.

Chengxing gaduh kamampuan desain sareng maju inovasi téknis ku dirina sorangan. Sareng kualitas sareng penjualan langkung tebih tibatan supplier domestik sanés.


Saatos pangembangan 10 taun, Chengxing Packing didirikeun kerjasama antawisna sareng perusahaan anu terkenal dina domestik sareng luar nagri, sapertos pos China, S. F. Ekspres, Wal-Mart, Amway, Grup Lenovo, Tembok Besar, Rambler, Depot Kantor jsb.

Pikeun ngajamin kualitas luhur, Chengxing Packing parantos ngalangkungan sertifikasi kualitas ISO 9001 sareng sertifikasi lingkungan. Naon deui, éta parantos ngalangkungan Inok Pabrik ku Wal-Mart, Kantor Depot taunan.



Berorientasi bakat, Kualitas heula "mangrupikeun jiwa urang, urang ngenalkeun alat canggih sareng bahan baku anu bermutu kualitas tinggi, sareng bakti nyayogikeun produk kualitas luhur sareng jasa top.


Visi kami: Pikeun janten pembekal panggedéna bahan bungkus di dunya.


Kami ngaharepkeun pikeun gawé bareng sareng anjeun pikeun ngamekarkeun babarengan, hatur nuhun pikeun anjeun perhatosan!



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen Pembungkusan & Bahan Co, Ltd didirikan dina taun 2004, anu mangrupikeun jinis impor-impor sareng perusahaan ékspor bahan kualitas luhur bungkusan. Pikeun dilegakeun pasar e, Chengxing ngadegkeun dua perusahaan cabang dina bulan Juli, 2011 sareng Nopémber 2014, aranjeunna Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd sareng Dongguan Chengxing Packing Material Technology Co, Ltd. Produk utama Chengxing kalebet pilem regang, kasét témpét BOPP, pilem nempel, pelindung juru kertas, palet, sabuk bungkus sareng bahan packing sanésna.


Wewengkon di pabrik manufaktur Dongguan langkung ti 100.000 meter pasagi, kalayan canggih internasional lapisan 5 lapisan lapisan téma extruded, mesin lapisan multi lapisan, laju OPP mesin palapis warna warna, mesin pelapis warna warna multi-warna, mesin percetakan otomatis warna-warna jsb.

Chengxing gaduh kamampuan desain sareng maju inovasi téknis ku dirina sorangan. Sareng kualitas sareng penjualan langkung tebih tibatan supplier domestik sanés.


Saatos pangembangan 10 taun, Chengxing Packing didirikeun kerjasama antawisna sareng perusahaan anu terkenal dina domestik sareng luar nagri, sapertos pos China, S. F. Ekspres, Wal-Mart, Amway, Grup Lenovo, Tembok Besar, Rambler, Depot Kantor jsb.

Pikeun ngajamin kualitas luhur, Chengxing Packing parantos ngalangkungan sertifikasi kualitas ISO 9001 sareng sertifikasi lingkungan. Naon deui, éta parantos ngalangkungan Inok Pabrik ku Wal-Mart, Kantor Depot taunan.



Berorientasi bakat, Kualitas heula "mangrupikeun jiwa urang, urang ngenalkeun alat canggih sareng bahan baku anu bermutu kualitas tinggi, sareng bakti nyayogikeun produk kualitas luhur sareng jasa top.


Visi kami: Pikeun janten pembekal panggedéna bahan bungkus di dunya.


Kami ngaharepkeun pikeun gawé bareng sareng anjeun pikeun ngamekarkeun babarengan, hatur nuhun pikeun anjeun perhatosan!



Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan