Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

sale18@cxpack.com

86-0755-25840258

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

ABOUT US

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd didirikeun taun 2004, anu mangrupikeun impor-impor sareng perusahaan ékspor bahan kemasan kualitas luhur. Kanggo mekarkeun pasar, Chengxing Group ngadegkeun dua perusahaan cabangna, Shenzhen Chengxing Weiye Industrial sareng Shenzhen Industrial dina Juli, 2011 sareng Nopémber, 2014. Pekuncén Shenzhen Chengxing & Material Co., Ltd produk utami kalebet Pita Pakét, Pakét Pangan Plastik Bungkus, Bungkus Peregangan, Papan Angle, Sabuk Pakét / Plastik Strapping, sareng bahan pengepakan anu sanés. Wewengkon di basis damel Dongguan langkung ti 100.000 méter pasagi, kalayan mesin pilem matak co-extruded internasional maju, mesin lapisan multi-lapisan, mesin OPP multi-warna gancang, mesin percetakan otomatis multi-warna jsb.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0755-25840258

Fax:

Hapé: +8613827492644

email: sale18@cxpack.com

alamat: 5th Building,No.109 of Xinhe Road,Shangmugu Community,Pinghu Street,Longgang District, Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.cxpack.com

Bossgoo Showroom: http://szcxbz.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan