Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

sale18@cxpack.com

86-0755-25840258

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

ABOUT US

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co.,Ltd

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd didegaké ing taun 2004, yaiku impor lan ekspor jinis manufaktur saka bahan kemasan berkualitas tinggi. Kanggo nggedhekake pasar, Chengxing Group ngedegake rong anak perusahaan, Shenzhen Chengxing Weiye Industrial lan Shenzhen Industrial ing Juli, 2011 lan November, 2014. Produk utama Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd kalebu Tape Packing, Wrap Plastik Kemasan Pangan, Bungkus Peregangan, Papan Angle, Sabuk Pengemasan / Strap Plastik, lan bahan kemasan liyane. Wilayah ing basis manufaktur Dongguan luwih saka 100.000 meter persegi, kanthi mesin film 5-lapisan co-extruded internasional internasional, mesin multi-lapisan co-extruded, mesin lapisan multi-warna OPP kanthi kecepatan tinggi, mesin cetak otomatis multi-warna, lsp.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0755-25840258

Fax:

Ponsel: +8613827492644

Email: sale18@cxpack.com

Alamat: 5th Building,No.109 of Xinhe Road,Shangmugu Community,Pinghu Street,Longgang District, Shenzhen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.cxpack.com

Bossgoo Showroom: http://szcxbz.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan