Komunikasi karo Supplier? Supplier
Sunny Xie Ms. Sunny Xie
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-25840258 Email:2355657544@qq.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen Packaging Packing & Material Co., Ltd didegake ing taun 2004, yaiku perusahaan manufaktur jinis impor lan ekspor bahan-bahan kemasan sing bermutu. Kanggo nggedhekake pasar, Chengxing netepake rong perusahaan tambahan ing wulan Juli, 2011 lan November, 2014, yaiku Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd lan Dongguan Chengxing Packing Material Technology Co, Ltd. Produk utama Chengxing kalebu film regeng, kaset adesif BOPP, film nempel, pelindung sudhut kertas, palet, sabuk penget lan bahan kemasan liyane.


Wilayah ing basis pabrik manufaktur Dongguan luwih saka 10000 meter persegi, kanthi mesin film pelapis co-extruded 5-lapisan modern, mesin lapisan ekstra-lapisan, mesin lapisan warna-warna OPP sing dhuwur, mesin cetak warna kanthi warna-warni dll.

Chengxing duwe kemampuan desain lan maju inovasi teknis kanthi awake. Lan kualitas lan dodolan luwih saka supplier domestik liyane.


Sawise pembangunan 10 taun, Chengxing Packing diadegake kemitraan jangka panjang karo perusahaan terkenal ing babagan domestik lan luar negeri, kayata postingan China, S. F. Ekspres, Wal-Mart, Amway, Grup Lenovo, Tembok Gedhe, Rambler, Depot Kantor etc.

Kanggo njamin kualitas paling dhuwur, Chengxing Packing wis ngliwati sertifikasi kualitas 900 9001 lan sertifikasi lingkungan. Apa maneh, wis lulus audit pabrik dening Wal-Mart, Office Depot saben taun.



Berorientasi talenta, Kualitas pertama "yaiku jiwa, kita ngenalake peralatan lan bahan mentah sing bermutu kanthi kualitas tinggi, lan menehi akeh nyedhiyakake produk lan layanan paling dhuwur.


Visi kita: Dadi pemasok bahan paling gedhe ing saindenging jagad.


Muga-muga sampeyan bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo berkembang bebarengan, matur nuwun kanggo sampeyan!



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen Packaging Packing & Material Co., Ltd didegake ing taun 2004, yaiku perusahaan manufaktur jinis impor lan ekspor bahan-bahan kemasan sing bermutu. Kanggo nggedhekake pasar, Chengxing netepake rong perusahaan tambahan ing wulan Juli, 2011 lan November, 2014, yaiku Shenzhen Chengxing Weiye Industrial Co, Ltd lan Dongguan Chengxing Packing Material Technology Co, Ltd. Produk utama Chengxing kalebu film regeng, kaset adesif BOPP, film nempel, pelindung sudhut kertas, palet, sabuk penget lan bahan kemasan liyane.


Wilayah ing basis pabrik manufaktur Dongguan luwih saka 10000 meter persegi, kanthi mesin film pelapis co-extruded 5-lapisan modern, mesin lapisan ekstra-lapisan, mesin lapisan warna-warna OPP sing dhuwur, mesin cetak warna kanthi warna-warni dll.

Chengxing duwe kemampuan desain lan maju inovasi teknis kanthi awake. Lan kualitas lan dodolan luwih saka supplier domestik liyane.


Sawise pembangunan 10 taun, Chengxing Packing diadegake kemitraan jangka panjang karo perusahaan terkenal ing babagan domestik lan luar negeri, kayata postingan China, S. F. Ekspres, Wal-Mart, Amway, Grup Lenovo, Tembok Gedhe, Rambler, Depot Kantor etc.

Kanggo njamin kualitas paling dhuwur, Chengxing Packing wis ngliwati sertifikasi kualitas 900 9001 lan sertifikasi lingkungan. Apa maneh, wis lulus audit pabrik dening Wal-Mart, Office Depot saben taun.



Berorientasi talenta, Kualitas pertama "yaiku jiwa, kita ngenalake peralatan lan bahan mentah sing bermutu kanthi kualitas tinggi, lan menehi akeh nyedhiyakake produk lan layanan paling dhuwur.


Visi kita: Dadi pemasok bahan paling gedhe ing saindenging jagad.


Muga-muga sampeyan bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo berkembang bebarengan, matur nuwun kanggo sampeyan!



Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki